styling
   

styling

   
Styling, restyling en verkoopstyling
 
Ik kom ook op afspraak aan huis om samen met u uw huis, werkomgeving of
kamer te restylen. Ik geef kleuradvies, en we brengen samen nieuwe ordening aan met de bestaande meubelen, accessoires en verlichting. Mijn werkwijze is respectvol naar wie u bent en waarmee u zich wilt omgeven. Dit doe ik omdat ik er vanuit ga dat het belangrijk is om iemands persoonlijkheid in de inrichting terug te vinden en niet die van de stylist(e). Verkoopstyling is een effectieve manier om uw huis sneller te kunnen verkopen.
Etalages
Voor de etalages gebruik ik hetzelfde concept als bij het restylen, namelijk dat de style en het karakter die een winkel wil uitstralen terug te vinden is in de etalages. Op dit traject werk ik anders dan de gewone etaleur, omdat ik ernaar streef om een sfeer te creëren en mij niet alleen richt op productinformatie.
Stands en winkels
Mijn streven is om in projecten als stands en winkels een sfeer te creëren die zo aantrekkelijk is dat het product zich bijna zelf verkoopt. Eigenlijk zorg ik voor een illusie die de koper verleidt.
Bijeenkomsten
Bruiloften, feesten, evenementen, beurzen etcetera, richt ik in naar gelang uw wensen, thema en budget. In overleg bepalen wij wat voor uw gelegenheid het beste concept is. Ik kom natuurlijk graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, zodat wij ook uw evenement tot een succes kunnen maken.
 
Birgit Herrmann Styling